Koel- en Vriescellen

De eisen die gesteld worden aan de koeling en isolatie van koel- en vriescellen worden steeds hoger.

Een hoogwaardige koeling draagt dan ook bij aan de kwaliteit van het gekoelde product. Verschuure Koudetechniek heeft de beschikking over een grote keuze koel- en vriescellen, die voor verschillende doeleinden geschikt zijn en koelen tot 0 graden, terwijl de vriescellen tot – 25 graden gaan. Door middel van een professionele aanpak wordt er een koel- of vriescel op maat ontwikkeld. De ontwikkeling begint met een bezichtiging en gesprek over de wensen en behoeften van de klant om tot een bevredigend resultaat te komen en eventuele obstakels uit te sluiten. Het materiaalgebruik is tevens een belangrijk aspect bij het bouwen van een koel- of vriescel voor zowel de cel zelf als voor de inrichting. Zeker in de levensmiddelensector is dit van groot belang, omdat de eisen van de producten en diens omstandigheden hier hoog zijn. Ook zorgt juist materiaalgebruik voor gemak met schoonmaken. Tevens kan dankzij een goede isolatie het energieverbruik sterk teruggebracht worden.

De toepassingen zijn dan ook legio; slagers, groentewinkels, bakkers, supermarkten, maar ook industriële bedrijven, fruitbedrijven, vleesverwerkers en slachthuizen maken maar al te graag gebruik van de koel- en vriescellen van Verschuure Koudetechniek. Gegarandeerde kwaliteit is van groot belang, zeker bij het koelen en bewaren van voedsel.

Uiteraard is het bedrijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Op een uiterst professionele manier zoekt Verschuure Koudetechniek naar een totaaloplossing. De vakbekwame en ervaren medewerkers zorgen ervoor dat de apparatuur optimaal werkt en blijft werken.

Voor meer informatie over onze gebruikte koel- en vriescellen klik HIER >>

 

 

VKD Verschuure Koudetechniek Dreumel Koel- en Vriescellen