IFI vitrines

Sinds 2015 is Verschuure Koudetechniek dealer/importeur voor de IFI vitrines uit Italië.

Met ijsvitrines van IFI presenteert u het lekkerste Italiaanse ijs. Door de presentatie in deze vitrines kunt u zich onderscheiden als (Italiaanse) ijsbereider. Wilt u vrijblijvend een offerte ontvangen of bent u benieuwd naar de verschillende mogelijkheden en keuzes in de diverse soorten vitrines neem dan contact op. Ook kunt u vast een kijkje nemen op de website van IFI.

Dhr. Johan Rikken van de firma IJstotaal werkt met Verschuure Koudetechniek samen. Zijn jarenlange ervaring op het gebied van vitrines en de deskundigheid van Verschuure Koudetechniek in het monteren/uitbouwen van de vitrines zorgt ervoor dat uw vitrines worden geleverd naar uw specifieke wensen en behoeften. U kunt terecht voor een enkele vitrine maar ook voor een compleet ingerichte ijssalon.

Bent u geïnteresseerd in een gebruikte vitrine komt dan gerust een kijkje nemen in de showroom, hier staan dikwijls gebruikte vitrines.

In de showroom staan tevens de nieuwe ifi gelato coolboxen (grijs) waarin men carapina's of bakken kan plaatsen. Deze kan men plaatsen in een bijbehorende kar, zodat deze gebruikt kan worden als mobiele ijskar. Door de hoge isolatiewaarde kan het ijs 4 uur getransporteerd worden en dan nog eens 2 uur geschept.

 

VKD Verschuure Koudetechniek Dreumel IFI vitrines